Hét online woordenboek over seksualiteit
over Nynkes sekswoordenboek

over Nynkes sekswoordenboek

Profielfoto NynSekswoordenboek.eu is hét woordenboek over seks en seksualiteit en is een initiatief van Nynke Dokkum, gezondheidsbevorderaar seksuele gezondheid/consulent seksuele gezondheid. Sekswoordenboek.eu is volop in ontwikkeling en wordt steeds aangevuld met nieuwe woorden.

Doel en idee

Doel van Sekswoordenboek.eu is jongeren en andere nieuwsgierigen alles te laten lezen over seks(ualiteit). Met juiste informatie en duidelijke tekeningen, zodat je goed ziet hoe het zit. Seks is namelijk spannend, mooi en persoonlijk.

De schrijfwijze op Sekswoordenboek houdt rekening met je geslacht, je mogelijke seksuele voorkeur en of je wel of (nog) geen seks hebt. Ik wens je veel leesplezier en natuurlijk (later) heel veel plezier in bed!

Heb je seksuele vragen?

Mis je een woord? Heb je opmerkingen? Of heb je seksuele vragen of een probleem? Je kunt altijd een mailtje sturen naar Sekswoordenboek. Nynke geeft je zo snel mogelijk antwoord. Mocht het nodig zijn, verwijst ze je door naar een arts.

Woorden en Weetjes

Bekijk ook het zusje van Sekswoordenboek.eu: Seksweetjes.nl, met vragen en antwoorden over seks.
Deze vragen zijn gesteld door veel andere jongens en meiden. Heb jij een vraag? Laat het weten.

Les of pers?

Bent u docent of journalist? Wilt u een les seksuele voorlichting in de klas, een interview of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op met Sekswoordenboek / Nynke Dokkum.

Disclaimer

Eigendom en gebruik
Alle informatie en adviezen op deze website zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Teksten zijn geschreven op basis van wetenschappelijke informatie en professionele kennis op gebied van seksuele gezondheid. Informatie wordt zo veel mogelijk up-to-date gehouden. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen er onjuistheden staan, waarvoor wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Alle teksten, tekeningen en informatie op deze website zijn eigendom van Sekswoordenboek.eu / Nynke Dokkum. Derhalve is het, zonder schriftelijke toestemming, niet toegestaan gegevens informatie, illustraties of andere uitingen in welke vorm dan ook te kopiëren, te reproduceren of te gebruiken in overige (pers-)uitingen of presentaties.

Wilt u informatie of tekeningen gebruiken, dan zijn wij gevleid en werken wij graag mee. Neem eerst contact op met Sekswoordenboek / Nynke Dokkum.

Verantwoordelijkheid
De teksten en adviezen op Sekswoordenboek.eu zijn samengesteld met professionele seksuologische en gezondheidswetenschappelijke kennis. Echter, je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de beslissingen die jij neemt op basis van informatie en adviezen van Sekswoordenboek.eu. Wij raden je aan bij twijfel altijd een arts te raadplegen. De initiatiefnemer van Sekswoordenboek.eu aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit jouw eigen toepassing van de gegeven informatie en adviezen.