Hét online woordenboek over seksualiteit
v


Vagina

De vagina, schede, kutpunani of poes is het inwendige vrouwelijk geslachtsorgaan. Wat veel mensen niet weten, is dat je het grootste deel van de vagina niet aan de buitenkant van het lichaam kunt zien.

lees verder…

tags: ,

Vaginale afscheiding

Vaginale afscheiding of witte vloed is afscheiding die via de vagina naar buiten komt. Het is een beetje doorzichtig of wittig van kleur en varieert gedurende de menstruatiecyclus van kleur (naar gelig of bruinig), geur (zuurder), hoeveelheid en van dikte. Tijdens seksuele opwinding, de zwangerschap en de overgang verandert afscheiding ook.

lees verder…

tags: ,

Vaginale scheetjes

Vaginale scheetjes, vagina scheetjes of vaginale windjes zijn geen echte scheetjes, maar is lucht die tijdens het neuken uit de vagina kan ontsnappen. De lucht zit in de vagina en wordt door de penis als het ware ‘aangeduwd’ en opgesloten. Door het penetreren glipt er steeds wat lucht langs de penis naar buiten en dat maakt geluid. Het geluid klinkt als een scheetje, maar er komt geen geur bij vrij. Je kunt het ‘oplossen’ door de penis even uit de vagina te halen zodat de binnen- en buitenluchtdruk hetzelfde worden. En er verder gewoon samen om lachen!

tags: ,Vamping

Vamping (spreek uit: vem-ping) komt van vampire (vampier) en kan twee seksuele betekenissen hebben:

Vamping betekent ook: zoals een vampier de nacht doorhalen, bijvoorbeeld om actief te zijn op social media.

tags: ,