Hét online woordenboek over seksualiteit
s

Scat

Scat (spreek uit: sket) is een ander woord voor poepseks. Het woord komt van hetzelfde oud-Griekse woord voor uitwerpselen. Scatologie is in de geneeskunde of biologie ‘de leer van de ontlasting’.Schaamheuvel

De schaamheuvel is de lichte verdikking boven de penis van een jongen, onderaan zijn buik. Het vetlaagje dat op het schaambeen ligt, vormt het een kleine heuveltje op het schaambeen (vandaar de naam schaamheuvel). De schaamheuvel is vergelijkbaar met de venusheuvel bij een meisje.

tags: ,


Schaamstreek

De schaamstreek is het lichaamsgebied rond de geslachtsdelen. Het is het deel van het lichaam dat niet zichtbaar is als je een onderbroek draagt. Dus je onderlijf vanaf de navel tot aan de anus, inclusief de penis en de vagina.

tags:


Schede

De schede is hetzelfde als de vagina.

Schede is een wat gedateerd woord en betekent ‘platte koker‘ net zoals de huls van een zwaard. Een vagina heeft een vergelijkbare vorm.

tags: ,


Schildpad

Bij het Schildpad-standje (heet zo omdat schildpadden ook zo op elkaar liggen tijdens seks) liggen jullie op elkaar met allebei je buik naar beneden gericht. De bovenop liggende persoon kijkt dus naar de rug van de onderliggende persoon en penetreert haar of hem.

lees verder…

tags: