Hét online woordenboek over seksualiteit
kKlysma

Een klysma (spreek uit: klis-maa) is een medisch hulpmiddel dat de darmwerking stimuleert waardoor je snel moet poepen, al binnen 5-20 minuten. Klysma’s zijn bedoeld voor medische problemen, zoals darmverstoppingen of darmoperaties, en worden ook wel gebruikt vóór anale seks. Een beter alternatief voor een klysma is een anaaldouche. lees verder…

tags:


Knuffelen

Knuffelen is elkaar lichamelijk laten weten dat je om elkaar geeft, elkaar lief vindt, van elkaar houdt en/of verliefd op elkaar bent. Knuffelen kan door elkaar te omarmen, te aaien/strelen en elkaar kusjes te geven.

lees verder…

tags:


Kunstvagina

Een kunstvagina is een speeltje voor mannen in de vorm van een vagina. De ‘vagina’ schuif je om de stijve penis heen, terwijl je het speeltje vasthoudt met één of twee handen. Met je hand duw je hem heen en weer over de penis. Dit geeft een opwindend gevoel.

lees verder…

tags: ,

Kussen

Bij kussen of zoenen raken de lippen van twee mensen elkaar of raken de lippen van één persoon een lichaamsdeel of een voorwerp. Veel plekken op het lichaam, de zogenaamde erogene zones, zijn gevoelig voor kusjes en aanrakingen.

lees verder…

tags: