Hét online woordenboek over seksualiteit
g

G-spot

De G-spot (spreek uit: dzjie-spat) of G-plek is een erotisch gevoelig gebied (erogene zone) binnenin de vagina, dat eigenlijk de achterkant is van de clitoris. Vroeger dacht men dat de G-plek een opzichzelfstaand gebiedje in de vaginawand was en er werd veel gediscussieerd of ‘ie nou wel of niet bestond en of iedere vrouw hem heeft. Sinds kort weten we dat het eigenlijk de achterkant is van de clitoris, die je binnenin de vagina kunt voelen. Het gebied is vergelijkbaar is met de prostaat/P-spot bij een man. Ieder meisje of iedere vrouw heeft een G-spot. Waar je de G-spot vindt?

lees verder…

tags: ,



Gag ball

Een gag ball (spreek uit: khekh-bal), ball gag of mouth gag is een speeltje waarbij een bal iemands mond afsluit. De bal is met een riempje in de nek bevestigd zodat hij in de mond blijft zitten.

lees verder…

tags: ,

Gangbang

Een gangbang (spreek uit: gheng-beng) is een vorm van groepsseks, waarbij één persoon – vaak een vrouw – met meerdere personen seks heeft, tegelijkertijd of vlak na elkaar. Het woord heeft een negatieve, dwingende, klank (a gang= een criminele bende, to bang= iemand nemen, neuken). Vroeger betekende een gangbang zoveel als een groepsverkrachting. Tegenwoordig is het een geaccepteerde seksuele fantasie en vooral een thema in pornofilms.



Geil

Geil is een ander woord voor seksueel opgewonden of voor het Engelse horny. Als je (veel) zin in seks hebt, ben je geil of voel je jezelf geil. Sommige mensen vinden geil een beetje vulgair (een plat woord). Het woord geeft het spanningsgevoel wél goed weer. Kies gewoon je eigen bewoording voor ‘geil’, bijvoorbeeld opgewonden rakenje opgewonden voelen, horny zijnzin hebben, …

lees verder…

tags:

Geisha ballen

Geisha ballen zijn hetzelfde als Ben Wa ballen. Ze zijn zo genoemd omdat Japanse geisha’s ze waarschijnlijk ook gebruikten om hun bekkenbodemspieren te versterken. Hun sterke spieren wonden mannen extra op tijdens de seks.