Hét online woordenboek over seksualiteit
Sekswoordenboek

Amazone

Bij de amazone, het amazone standjethe cowgirl, Woman (of Girl) on top of het lapdance standje zit een meisje bovenop de jongen. Ze beweegt alsof ze hem rijdt zoals een amazone (paardrijdster) dat doet.

Als een meisje haar heupen naar voren en naar achteren beweegt, is dit voor zowel de jongen als het meisje heel gevoelig. De penis stimuleert dan haar G-spot. Op en neer bewegen kan ook. De Amazone heet eigenlijk het lapdance standje als het meisje een draaiende beweging met haar billen en heupen maakt, alsof ze lapdancet terwijl ze op zijn penis zit.

Er zijn dus 3 manieren om de Amazone uit te voeren: met je heupen/billen heen en weer (oftewel: naar voren en naar achter), op en neer bewegen of draaien. Dit kun je afwisselen. Je kunt de amazone ook nog achterstevoren zittend doen: de omgekeerde amazone of the reversed cowgirl.

Als het meisje wat hoger op haar knieën gaat zitten, kan de jongen onder haar mee bewegen. Dit voelt voor jullie allebei fijn.

Jullie laten je handen natuurlijk ook nog ergens. Het meisje kan ze in haar heupen zetten of langs haar lichaam laten hangen. De jongen kan de heupen van het meisje vasthouden of zijn armen gewoon neerleggen. Elkaars handen vasthouden kan ook. Daarmee hebben jullie houvast en kunnen jullie makkelijker kracht uit je benen en heupen halen.

amazone

tags: